COMUNICADOS

04.07.18

Està obert el termini d’inscripcions per a formar part del CD Contestano a qualsevol categoria del club. Si estàs interessat a formar part del club, entra a la web cdcontestano.com i a l'apartat de ACTUALIDAD/DOCUMENTOS podràs descarregar-te el full d’inscripció, el qual deus reenviar al correu del club, degudament complimentat. cdcontestano@gmail.com

03.08.16

Ahir al plenari del nostre benvolgut ajuntament, es va pegar un pas endavant en el creixement del nostre poliesportiu. Cal agrair l’esforç de tots els que hem treballat perquè aquest projecte siga una realitat, i continuar treballant perquè puguem gaudir d’aquesta instal·lació el més aviat possible. Des del CD Contestano volem donar les gràcies a tots els partits polítics contestans per aprovar aquest gran projecte. El qual ens genera una gran il·lusió per veure'l finalitzat i ens dotara d’una instal·lació que serà l’enveja de tota la comarca. Aquest projecte, no és un capritx d’alguns, és un pas endavant en la formació dels nostres esportistes, a més de créixer com a poble i créixer com a club. Ara no és moment de posar-se medalles, és moment de sumar i treballar de valent per a què el que ahir es va aprovar, s’inicie com més prompte millor. Els esportistes de Cocentaina o agrairan.

13.05.16

Des del dia d'ahir el CD Contestano deixa de regentar el bar del camp de futbol. El club s'ha vist obligat a renunciar a ell per desavenències amb el actuals gerents del bar del poliesportiu.

13.05.16

El CD Contestano demà tindrà el seu punt d'encontre. La Fan Zone Rogeta estarà situada a la zona de banquetes del camp de la Morera. Dispondrem de dues carpes amb música i alguna sorpresa. Bones 13 hores a tothom.

Taberna Asturiana
Patrocinador CD Contestano
Patrocinador CD Contestano
CD Contestano

Nota legal | Mapa web

Contacto

Según el artículo 22 de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico así como en el Considerando (30) RGPD informamos de que este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar tu navegación, adaptarse a tus preferencias y realizar labores analíticas. Al continuar navegando aceptas nuestra Política de CookiesAceptar